ABC Leszwemmen

ABC Leszwemmen.We leiden kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs op voor de zwemdiploma’s A, B en C volgens de landelijke eisen van het Platform Nationale Zwembaden | NRZ. Snel, plezierig en voordelig.

 
Leren zwemmen bij zwembad de Joffer biedt vele voordelen:
 
Geen wachttijden: Door ons unieke lessysteem kunt u  uw kind direct laten starten met leszwemmen. Momenteel is er vanwege de drukte wel een wachtlijst. Houdt rekening met minimaal 1,5 maand wachttijd.

Kies zelf uw lesdagen: Afhankelijk van de indeling van de groep bepaalt u zelf wanneer u met uw kind komt leszwemmen. Dat kan een tot meerdere keren per week. Klik op actuele tijden om te zien wanneer u met uw kind terecht kan. Hiermee onderscheidt de Joffer zich van vele andere zwembaden waar u verplicht bent om op de aangeboden lesdagen aanwezig te zijn. Hebt u een keer een andere verplichting, dan slaat u de les over en komt u bijvoorbeeld de week erna een les meer.  Helemaal zoals u zelf wilt. Handig en gemakkelijk. 

 
A-diplomagarantie voor € 520,- Het leszwemmen bij de Joffer is van hoge kwaliteit. Daarom durft  de Joffer  een garantie af te geven dat uw kind het A-diploma haalt voor een vooraf bepaald bedrag. Het voornoemde bedrag is inclusief diplomazwemmen, diploma en inschrijfkosten. Na aankoop is er geen restitutie mogelijk.
 
Voor meer informatie omtrent het ABC leszwemmen, de specifieke eisen per diploma of de opbouw van de zwemlessen bekijk de informatie op www.npz-nrz.nl

Tarieven 2019

 Enkele zwemles € 5,85
 10-lessenkaart € 52,65
 Diplomagarantie A € 520,-
 Diplomagarantie A en B € 585,-
 Diplomagarantie A, B en C € 650,-
 Tussentijdse verlenging    100,-

Aanmelden leszwemmen of leszwemmen met diplomagarantie

 

U kunt uw kind aanmelden aan de kassa van ons complex. Als u niet kiest voor de diplomagarantie bedragen de inschrijfkosten 10 euro.

 

Tijden 2019

Van maandag tot en met vrijdag, dagelijks tussen 16.00 en 18.00 uur.  
   

 Kijk voor de exacte tijden van de groepen onder de kop openingstijden.

 
Aankomende activiteiten
<<
>>